[1L] Nie działają kierunki

Oświetlenie zewnętrzne i wewnętrzne naszych Tolków.

Moderatorzy: remiq, Sony, CYRULIK, gurszczak, Roxon40

[1L] Nie działają kierunki

Postprzez krzysiek L. » 1 listopada 2008, o 11:17

witam

kolega ma Tolka 01 i przestały działać kierunki ,był u mechanika i stwierdzili że zepsuł się włącznik świateł awaryjnych (manetki od kierunku sprawne) zakupił nowy orginalny włącznik i dalej kierunki nie działają :-/ czy nie wie ktoś ci to może być :?:
krzysiek L.
Świeżak
 
Posty: 5
Dołączył(a): 23 sierpnia 2008, o 21:06
Lokalizacja: Lisów/SLU
Car:
Engine:

Postprzez Tomas » 1 listopada 2008, o 14:23

a bezpiecznik, czy jakiś przekaźnik (nie wiem co tam siedzi) są OK?
Jak mawiają daltoniści "Życie jest jak tęcza - raz czarne, raz białe" ;)
Avatar użytkownika
Tomas
Sponsor
 
Posty: 815
Dołączył(a): 10 lipca 2008, o 11:29
Lokalizacja: Olsztyn
Car:
Engine:

Postprzez krzysiek L. » 1 listopada 2008, o 16:18

wszystko sprawdzone
krzysiek L.
Świeżak
 
Posty: 5
Dołączył(a): 23 sierpnia 2008, o 21:06
Lokalizacja: Lisów/SLU
Car:
Engine:

Postprzez kristof » 1 listopada 2008, o 19:47

jesli działaja awaryjne to przekaznik jest ok , czyli pozostaje manetka do wymiany
Avatar użytkownika
kristof
Administrator
 
Posty: 714
Dołączył(a): 18 maja 2008, o 13:35
Lokalizacja: Warszawa
Car:
Engine:

Postprzez SMILE » 1 listopada 2008, o 20:25

styki sie wytarły
SMILE
Forumowicz
 
Posty: 312
Dołączył(a): 25 maja 2008, o 16:54
Lokalizacja: Józefów/ Mińsk
Car:
Engine:

Postprzez krzysiek L. » 1 listopada 2008, o 22:09

manetki przy kierownicy są dobre
krzysiek L.
Świeżak
 
Posty: 5
Dołączył(a): 23 sierpnia 2008, o 21:06
Lokalizacja: Lisów/SLU
Car:
Engine:

Postprzez Tomas » 1 listopada 2008, o 22:18

panowie, a np. centralka alarmu nie ma wpływu na kierunki? Tak mi się wydaje, że ona łączy się z obwodem kierunkowskazów. Ciekawe czy jak coś w niej strzeli, to czy nie ma na to wpłuwu?
Jak mawiają daltoniści "Życie jest jak tęcza - raz czarne, raz białe" ;)
Avatar użytkownika
Tomas
Sponsor
 
Posty: 815
Dołączył(a): 10 lipca 2008, o 11:29
Lokalizacja: Olsztyn
Car:
Engine:

Postprzez kristof » 1 listopada 2008, o 22:36

podepnij pod vag
Avatar użytkownika
kristof
Administrator
 
Posty: 714
Dołączył(a): 18 maja 2008, o 13:35
Lokalizacja: Warszawa
Car:
Engine:

Postprzez krzysiek L. » 1 listopada 2008, o 22:58

było i wykazało ten włącznik
krzysiek L.
Świeżak
 
Posty: 5
Dołączył(a): 23 sierpnia 2008, o 21:06
Lokalizacja: Lisów/SLU
Car:
Engine:

Postprzez krzysiek L. » 2 listopada 2008, o 20:39

okazało się że jak kolega kupował w ASO ten włącznik to dali zły i wypaliło bezpiecznik :shock:

teraz ma dobry włącznik i wszystko gra :509:
krzysiek L.
Świeżak
 
Posty: 5
Dołączył(a): 23 sierpnia 2008, o 21:06
Lokalizacja: Lisów/SLU
Car:
Engine:

Następna strona

Powrót do Oświetlenie

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron