Montowanie licznika toledo 1

Moderatorzy: Sony, CYRULIK, Roxon40

Montowanie licznika toledo 1

Postprzez adrian2347 » 8 sierpnia 2017, o 15:11

Witam wie ktos moze jak zamontować prędkościomierz w toledo 1 wchodzi plastik w ten kołnierz na liczniku co jest i tyle nic tam tej linki nie trzyma i wypada
adrian2347
 

Montowanie licznika toledo 1

Postprzez adrian2347 » 8 sierpnia 2017, o 15:23

adrian2347
 

Montowanie licznika toledo 1

Postprzez Bartek26 » 8 sierpnia 2017, o 15:42

trzeba dobrze pociagnac linkę do siebie i umiejętnie ten licznik włożyc , wtedy się nie wypnie , najlepiej od góry rękoma wsuwać licznik pod kątem a później zabrać ręce wyprostować ,wkręcić na jedną srubke i przejechać się kawałek zobaczyć czy wskoczyło. Ja po kilku razach zakładałem licznik w kilka sekund.
Skill.... You can't buy it ....
Avatar użytkownika
Bartek26
Forumowicz
 
Posty: 589
Dołączył(a): 22 grudnia 2013, o 22:27
Lokalizacja: Żary
Car: Octavia RS
Engine: 1.8 20VT

Montowanie licznika toledo 1

Postprzez adrian2347 » 8 sierpnia 2017, o 17:16

a nie ma tam żadnych zatrzasków bo ja jak wsunę to sobie on tak lata i jak wsadzam slimaka w skrzynie to mi z tej od licznika wylatuje bo tam nic tej linki nie trzyma
adrian2347
 

Montowanie licznika toledo 1

Postprzez Bartek26 » 8 sierpnia 2017, o 17:22

najpierw wkładasz w skrzynie a później w licznik , jak nie pasuje to linka jest za krotka , to musi działać skoro inni nie maja z tym problemu. Ja jak mi linka pekla to od passata b4 wrzuciłem i tez bez problemu weszla.
Skill.... You can't buy it ....
Avatar użytkownika
Bartek26
Forumowicz
 
Posty: 589
Dołączył(a): 22 grudnia 2013, o 22:27
Lokalizacja: Żary
Car: Octavia RS
Engine: 1.8 20VT

Montowanie licznika toledo 1

Postprzez adrian2347 » 8 sierpnia 2017, o 17:37

ok spróbuje jak mi przyjdzie nowa linka dzieki
adrian2347
 

Montowanie licznika toledo 1

Postprzez irocket » 8 sierpnia 2017, o 19:20

Musisz dobrze wepchnąć. Ja ostatnio za mało wsunąłem w licznik, przejechałem 15km i potem przestał działać prędkościomierz. Wsunąłem na miejsce i działało.
Avatar użytkownika
irocket
Sponsor
 
Posty: 1058
Dołączył(a): 3 sierpnia 2013, o 12:46
Lokalizacja: Rzeszów / Krosno
Car: Seat Toledo 1L
Engine: 1.9TDi 1Z

Montowanie licznika toledo 1

Postprzez Sony » 9 sierpnia 2017, o 23:35

adrian2347, Obrazek

Czas operacyjny: 24h
Avatar użytkownika
Sony
Junior Admin
 
Posty: 6705
Dołączył(a): 20 stycznia 2009, o 21:09
Lokalizacja: Piotrków Tryb.
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI ASV


Powrót do Śmietnik

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron