[ALL] Nowa antena dachowa

Wieksze felgi, spojler, ciemne szyby to wszystko tutaj.

Moderatorzy: Sony, CYRULIK, remiq, Roxon40

Postprzez tomoziomo » 15 marca 2012, o 23:41

aha no spoko rano powalczę, no ale druga reka trzymasz bebechy zeby z przypływu mocy nie wyrwac ? czyli tylko w pozycji pionowej przechylajac w lewo i w prawo ( tzn w strony kół a nie maski przód =tył)
Avatar użytkownika
tomoziomo
Forumowicz
 
Posty: 16
Dołączył(a): 24 października 2011, o 17:36
Lokalizacja: Zamość
Car:
Engine:

Postprzez marek_igor » 16 marca 2012, o 06:14

wogóle nie przechylam ,na boki bo wg mnie to nic nie daje, trzeba poprostu na siłę przeciągnąć tego grzyba. Staję na oponie, lewą trzymam podstawkę a prawą nie szarpię tylko chwytam całą ręką na samym dole bata i kciukiem oraz palcem wskazującym "odpycham" rękę od podstawki anteny :) trzeba użyć trochę siły. Ja obrałem taki patent i już kilku osobom to wyciągałem ;)
"... co zbudowała Alfa to nie samochód, to co Alfa zbudowała to 4 metry sztuki" J. Clarkson
Avatar użytkownika
marek_igor
Sponsor
 
Posty: 2000
Dołączył(a): 29 września 2011, o 06:32
Lokalizacja: Niepołomice
Car: Alfa 166
Engine: 2.4 jtd

Postprzez tomoziomo » 16 marca 2012, o 08:12

aha no to tak spróbuje dzisiaj, i dam znac jakie były efekty a jak sie wkurzę i pociagne z całej siły to tez dam znac , wtedy pewnie zmienie całość, bo gumka na bacie jest strasznie skorodowana i nawet juz sie krecic nie chce wiec sytuacja :) a w razie czego wpadne to mi pomozesz %%% hehe pozdrawiam

[ Dodano: 2012-03-16, 07:18 ]
i odrazu do ASO po nową z długim dzyndzlem
Avatar użytkownika
tomoziomo
Forumowicz
 
Posty: 16
Dołączył(a): 24 października 2011, o 17:36
Lokalizacja: Zamość
Car:
Engine:

Postprzez kornat » 14 kwietnia 2012, o 00:18

Avatar użytkownika
kornat
Forumowicz
 
Posty: 2452
Dołączył(a): 13 listopada 2009, o 22:48
Lokalizacja: Tarnobrzeg
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI AHF

Postprzez byrt » 27 września 2012, o 18:34

Jak chcę wymienić końcówkę to muszę mieć tego grzyba? Czy normalna antena bez grzyba też będzie odbierać? Mam radio aura CD.
byrt
Forumowicz
 
Posty: 326
Dołączył(a): 3 lipca 2012, o 23:02
Lokalizacja: Oleśnica
Car:
Engine:

Postprzez marek_igor » 1 października 2012, o 07:18

zamienniki nie mają tego grzyba. Będzie odbierać. To jest potrzebne tylko po to, aby utrudnić życie, albo żeby ludzie myśleli, że mają zepsuty gwint :D
"... co zbudowała Alfa to nie samochód, to co Alfa zbudowała to 4 metry sztuki" J. Clarkson
Avatar użytkownika
marek_igor
Sponsor
 
Posty: 2000
Dołączył(a): 29 września 2011, o 06:32
Lokalizacja: Niepołomice
Car: Alfa 166
Engine: 2.4 jtd

Postprzez byrt » 1 października 2012, o 07:31

Tak właśnie myślałem :D
Wczoraj wkręciłem antene z innego auta bez grzyba i odbierało radio, więc teraz pozostaje tylko kupić bagnet.
byrt
Forumowicz
 
Posty: 326
Dołączył(a): 3 lipca 2012, o 23:02
Lokalizacja: Oleśnica
Car:
Engine:

Poprzednia strona

Powrót do Optyczne

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron