[1M] Stabilizator od S3 - podejdzie ?

Duże turbo, chip, napisz o tym tutaj.

Moderatorzy: remiq, Sony, CYRULIK

[1M] Stabilizator od S3 - podejdzie ?

Postprzez oniek123 » 6 stycznia 2014, o 21:33

Witam!
Czy jest mozliwosc zalozenia stabilizatora od audi s3 do toledo II 1,9 90km ??
Ostatnio edytowano 13 kwietnia 2015, o 12:46 przez oniek123, łącznie edytowano 1 raz
Avatar użytkownika
oniek123
Forumowicz
 
Posty: 22
Dołączył(a): 1 stycznia 2014, o 16:49
Lokalizacja: Gdańsk
Car:
Engine:

Postprzez Młodzian » 6 stycznia 2014, o 22:00

Oczywiście że tak tylko może być problem z łącznikami na serii zawiasie
Avatar użytkownika
Młodzian
Forumowicz
 
Posty: 277
Dołączył(a): 26 czerwca 2012, o 12:13
Lokalizacja: Wrocław
Car:
Engine:

Postprzez Chudy » 6 stycznia 2014, o 22:14

Nawet na seryjnym zawiasie można mieć stab od s3 na krótkich łącznikach. Co prawda są mocno "napięte" ale da radę ;-)
Avatar użytkownika
Chudy
Forumowicz
 
Posty: 282
Dołączył(a): 8 września 2012, o 18:58
Lokalizacja: Radom
Car:
Engine:

Postprzez oniek123 » 7 stycznia 2014, o 01:06

niemam seryjnego zawiecha tylko gwint te technix'a :P
Avatar użytkownika
oniek123
Forumowicz
 
Posty: 22
Dołączył(a): 1 stycznia 2014, o 16:49
Lokalizacja: Gdańsk
Car:
Engine:


Powrót do Mechaniczne

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron