[ALL] CHIP TUNING, tak czy nie?

Duże turbo, chip, napisz o tym tutaj.

Moderatorzy: remiq, Sony, CYRULIK

Postprzez 67igor1 » 10 lutego 2015, o 00:27

Nasz serwis wykrył że Twój adres IP nie pochodzi z Polski.
W takim wypadku, aby mieć dostęp do jakichkolwiek plików zakup konto PREMIUM
W sprawie płatności paypal prosimy o kontakt

nie :P
Toledo: Obrazek Mii: Obrazek
Avatar użytkownika
67igor1
Forumowicz
 
Posty: 164
Dołączył(a): 10 listopada 2013, o 00:28
Lokalizacja: Londyn
Car: Toledo S '12
Engine: 1.2 TSi

Postprzez e3dx » 10 lutego 2015, o 01:53

67igor1, skorzystaj z proxy :)
e3dx
Forumowicz
 
Posty: 25
Dołączył(a): 9 sierpnia 2014, o 22:54
Lokalizacja: Rzeszów
Car: 1m
Engine: 1.9TDI

Postprzez irocket » 10 lutego 2015, o 09:16

Obrazek
Avatar użytkownika
irocket
Sponsor
 
Posty: 1060
Dołączył(a): 3 sierpnia 2013, o 12:46
Lokalizacja: Rzeszów / Krosno
Car: Seat Toledo 1L
Engine: 1.9TDi 1Z

Postprzez pomian » 12 lutego 2015, o 23:50

Witam
Czy można w 1.6 włożyć chipa wiem cudów nie będzie
Ale...zawsze coś więcej ;-)
Max. rozmiar obrazka wynosi 250x250 pikseli!
pomian
Forumowicz
 
Posty: 30
Dołączył(a): 8 lutego 2015, o 22:04
Lokalizacja: Mińsk Maz.
Car:
Engine:

Postprzez deejay-13 » 13 lutego 2015, o 00:10

Wyrzucenie kasy w błoto bo w tym silniku nic to nie da
Na prostej drodze nie nauczysz się wychodzić z zakrętów...
Avatar użytkownika
deejay-13
Forumowicz
 
Posty: 435
Dołączył(a): 14 listopada 2012, o 17:15
Lokalizacja: Krosno
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 2.3 V5

Postprzez Bartosz_n » 13 lutego 2015, o 00:16

pomian, jeśli wrzucisz dodatkowo turbo :-) może być ciekawie .
Bartosz_n
Forumowicz
 
Posty: 728
Dołączył(a): 13 września 2011, o 16:32
Lokalizacja: Warszawa
Car: Seat Toledo 1L
Engine: 1.9.TDI

Postprzez pomian » 13 lutego 2015, o 01:35

Ktoś takie cuda robił :mrgreen:
Max. rozmiar obrazka wynosi 250x250 pikseli!
pomian
Forumowicz
 
Posty: 30
Dołączył(a): 8 lutego 2015, o 22:04
Lokalizacja: Mińsk Maz.
Car:
Engine:

Postprzez kornat » 13 lutego 2015, o 11:49

pomian napisał(a):Ktoś takie cuda robił :mrgreen:

Nie, bo taniej było wrobić SWAP ;)
1.6 8V czy 16V masz?
Avatar użytkownika
kornat
Forumowicz
 
Posty: 2452
Dołączył(a): 13 listopada 2009, o 22:48
Lokalizacja: Tarnobrzeg
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI AHF

Postprzez pomian » 13 lutego 2015, o 13:36

8v to coś zmienia
Max. rozmiar obrazka wynosi 250x250 pikseli!
pomian
Forumowicz
 
Posty: 30
Dołączył(a): 8 lutego 2015, o 22:04
Lokalizacja: Mińsk Maz.
Car:
Engine:

Postprzez kornat » 13 lutego 2015, o 17:23

Zmienia ;)
W 16V z 5KM dodawało przerobienie doloty w podobny sposób jak w 8V jest fabrycznie.

Możesz zdziałać ITB, efekt też dobry :D
Avatar użytkownika
kornat
Forumowicz
 
Posty: 2452
Dołączył(a): 13 listopada 2009, o 22:48
Lokalizacja: Tarnobrzeg
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI AHF

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mechaniczne

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron