[1M] Łączniki do stabilizatora z S3

Czyli szeroko pojęte modyfikacje naszych aut.

Moderatorzy: remiq, Sony, CYRULIK, Roxon40

Postprzez wojtekm » 26 marca 2014, o 23:17

Oj nie wiem teraz. Załóż te od Hondy i powiedz jak siedzą bo w nast tyg też bedę zakładał staba więc może kupie te od Hondy łączniki ;)
Avatar użytkownika
wojtekm
Sponsor
 
Posty: 937
Dołączył(a): 14 czerwca 2011, o 21:54
Lokalizacja: Krosno/Dukla
Car:
Engine:

Postprzez haszczu » 31 marca 2014, o 10:34

spec, i wykombinowałeś już coś??
Ostatnio edytowano 31 marca 2014, o 13:55 przez haszczu, łącznie edytowano 2 razy
Avatar użytkownika
haszczu
Moderator
 
Posty: 2881
Dołączył(a): 1 marca 2013, o 19:50
Lokalizacja: Pilzno
Car: Toledo 1M
Engine: 1.8 20VT AUQ

Postprzez spec » 31 marca 2014, o 13:07

Czekam na łączniki. Może dziś dojdą. Jutro będę kombinował.
spec
Forumowicz
 
Posty: 842
Dołączył(a): 27 stycznia 2010, o 21:44
Lokalizacja: Rzeszów
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI

Postprzez rosol154 » 31 marca 2014, o 15:31

Gdzieś kiedyś czytałem, że można zamontować stabilizator od s3 na krótkich, ori łącznikach. Żeby zniwelować złe naprężenie łącznika, należy zamontować je na odwrót. Czyli prawy na lewa stronę, a lewy na prawa. Nie wiem ile w tym prawdy, ale może warto spróbować, jak ktoś już będzie grzebał przy stabilizatorze.
Avatar użytkownika
rosol154
Forumowicz
 
Posty: 141
Dołączył(a): 6 listopada 2012, o 23:05
Lokalizacja: Gorzów Wlkp.
Car:
Engine:

Postprzez haszczu » 31 marca 2014, o 18:03

rosol154, Tak to prawda ale i tak nadal są naprężone
Było 1.8 20v AGN 125KM
Jest 1.8 20VT AUQ 180KM

Polary, kubki termiczne i breloki klubowe - PW, tel: 795-952-746
Avatar użytkownika
haszczu
Moderator
 
Posty: 2881
Dołączył(a): 1 marca 2013, o 19:50
Lokalizacja: Pilzno
Car: Toledo 1M
Engine: 1.8 20VT AUQ

Postprzez zzimny » 31 marca 2014, o 19:51

ja mam stabi od S3, na ori plastikowych łącznikach, tyle że poliuretan wsadzony w łącznik, i jeżdżę tak już 3lata
zzimny
Sponsor
 
Posty: 103
Dołączył(a): 8 kwietnia 2010, o 09:37
Lokalizacja: nowy sącz
Car:
Engine:

Postprzez wojtekm » 31 marca 2014, o 20:00

Da sie tak wstawić poli do łącznika?
Avatar użytkownika
wojtekm
Sponsor
 
Posty: 937
Dołączył(a): 14 czerwca 2011, o 21:54
Lokalizacja: Krosno/Dukla
Car:
Engine:

Postprzez haszczu » 31 marca 2014, o 20:07

Hmm, u mnie łączniki są metalowe
Było 1.8 20v AGN 125KM
Jest 1.8 20VT AUQ 180KM

Polary, kubki termiczne i breloki klubowe - PW, tel: 795-952-746
Avatar użytkownika
haszczu
Moderator
 
Posty: 2881
Dołączył(a): 1 marca 2013, o 19:50
Lokalizacja: Pilzno
Car: Toledo 1M
Engine: 1.8 20VT AUQ

Postprzez wojtekm » 31 marca 2014, o 20:48

Avatar użytkownika
wojtekm
Sponsor
 
Posty: 937
Dołączył(a): 14 czerwca 2011, o 21:54
Lokalizacja: Krosno/Dukla
Car:
Engine:

Postprzez haszczu » 31 marca 2014, o 21:11

Niee
Było 1.8 20v AGN 125KM
Jest 1.8 20VT AUQ 180KM

Polary, kubki termiczne i breloki klubowe - PW, tel: 795-952-746
Avatar użytkownika
haszczu
Moderator
 
Posty: 2881
Dołączył(a): 1 marca 2013, o 19:50
Lokalizacja: Pilzno
Car: Toledo 1M
Engine: 1.8 20VT AUQ

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Modyfikacje

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron