[ALL] Podgrzewane fotele

Czyli szeroko pojęte modyfikacje naszych aut.

Moderatorzy: remiq, Sony, CYRULIK, Roxon40

Postprzez vwir » 25 marca 2015, o 15:30

Kurcze, to mnie zastrzeliłeś... Tak czy inaczej ja bym w tych nowych dał zwykłe śruby wkręcone w ten gwint i tyle.
Avatar użytkownika
vwir
Sponsor
 
Posty: 2766
Dołączył(a): 20 listopada 2009, o 10:58
Lokalizacja: okolice Krosna
Car: DS5, Leaf
Engine: 2.0HDI, EE

Postprzez cash » 25 marca 2015, o 23:40

Dzięki, to tak zrobię tylko tam mało gwintu, ale powinno się trzymać ;-)
Avatar użytkownika
cash
Forumowicz
 
Posty: 310
Dołączył(a): 31 lipca 2012, o 20:41
Lokalizacja: Lublin
Car: Seat Toledo 1M
Engine: ASV+

Postprzez leon_ts_arl » 26 marca 2015, o 21:14

W elektrycznych fotelach, przykręcasz śrubami.
W manualnych fotelach przykręcasz nakrętkami.
Tak już jest ;)
Avatar użytkownika
leon_ts_arl
Forumowicz
 
Posty: 32
Dołączył(a): 6 lipca 2011, o 14:27
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki
Car: Seat Leon 1M
Engine: 1.9 TDI ARL

Postprzez misterti » 5 czerwca 2015, o 07:10

Koledzy, jakie przekroje przewodów dać do podłączenia zasilania foteli elektrycznych?
Chodzi mi o czerwoną wtyczkę...mam fotele z pamięcią bez grzania.
misterti
Forumowicz
 
Posty: 12
Dołączył(a): 23 maja 2014, o 00:02
Lokalizacja: Głogów
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.8 20V

Postprzez DzieX » 5 czerwca 2015, o 18:19

2 - 2,5mm. To samo masa.
Seat Toledo 2.3 V5
facebook, forum
Avatar użytkownika
DzieX
Junior Admin
 
Posty: 2127
Dołączył(a): 22 czerwca 2011, o 09:58
Lokalizacja: Warszawa
Car: Toledo 1M, Laguna 3
Engine: AGZ, M9R

Postprzez cash » 11 czerwca 2015, o 19:35

W fotelu z pamięcią nie mam podłączonej brązowej kostki, czy jakakolwiek pamięć działa bez tego? Bo mam podłączony pin pamięci czerwonej kostki. Po cyferkach w fotelu nie działa, programowanie na kluczyk też nie.
Avatar użytkownika
cash
Forumowicz
 
Posty: 310
Dołączył(a): 31 lipca 2012, o 20:41
Lokalizacja: Lublin
Car: Seat Toledo 1M
Engine: ASV+

Postprzez DzieX » 12 czerwca 2015, o 01:42

Działa bez brązowej. Brązowa jest od lusterek.
Seat Toledo 2.3 V5
facebook, forum
Avatar użytkownika
DzieX
Junior Admin
 
Posty: 2127
Dołączył(a): 22 czerwca 2011, o 09:58
Lokalizacja: Warszawa
Car: Toledo 1M, Laguna 3
Engine: AGZ, M9R

Postprzez cash » 13 czerwca 2015, o 12:01

Aha, dzięki, ale próbowałem na różne sposoby programować i nic. Nie ma żadnego sygnał dźwiękowego. Jak wcisnę MEM OFF, przytrzymam 1,2 lub 3 to się wtedy tylko coś przestawia.
Avatar użytkownika
cash
Forumowicz
 
Posty: 310
Dołączył(a): 31 lipca 2012, o 20:41
Lokalizacja: Lublin
Car: Seat Toledo 1M
Engine: ASV+

Postprzez DzieX » 13 czerwca 2015, o 13:42

A gdzie podpiąłeś ten cienki przewód z czerwonej wtyczki?
Seat Toledo 2.3 V5
facebook, forum
Avatar użytkownika
DzieX
Junior Admin
 
Posty: 2127
Dołączył(a): 22 czerwca 2011, o 09:58
Lokalizacja: Warszawa
Car: Toledo 1M, Laguna 3
Engine: AGZ, M9R

Postprzez cash » 13 czerwca 2015, o 13:51

Pod + stacyjki, jak dobrze pamiętam pod 75X
Avatar użytkownika
cash
Forumowicz
 
Posty: 310
Dołączył(a): 31 lipca 2012, o 20:41
Lokalizacja: Lublin
Car: Seat Toledo 1M
Engine: ASV+

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Modyfikacje

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron