[1M] Montaż stacji 2 DIN

Czyli zrób to sam i pochwal sie na forum.

Moderatorzy: Sony, CYRULIK, remiq, Roxon40, koti

[1M] Montaż stacji 2 DIN

Postprzez krzycho59 » 27 listopada 2017, o 20:10

moralez00 ja montowałem 2 din u siebie,co prawda Leon ale to braciaki :).
Udało mi się kupić cały zestaw 2din ,ale sam kosz do mocowania radia (mam androida z alex...) kupiłem ten kosz pasuje wszystko http://allegro.pl/ramka-kieszen-polkieszen-kosz-2din-radiowa-radio-i7063584006.html
Spróbuj może tobie również się przyda
Pozdrawiam
Avatar użytkownika
krzycho59
Świeżak
 
Posty: 2
Dołączył(a): 25 sierpnia 2017, o 15:45
Lokalizacja: Sopot
Car: Seat Leon 1M
Engine: 1.9 TDI ASV

[1M] Montaż stacji 2 DIN

Postprzez DzieX » 27 listopada 2017, o 20:19

Heh, fajna reklama. Dwa posty na forum ;) Kolega właśnie chce uniknąć kosztownego zestawu 2 DIN z Tolka/Leona na rzeczy samoróbki ;)
SEAT Toledo R32 AWD DSG
facebook, forum
Avatar użytkownika
DzieX
Junior Admin
 
Posty: 2313
Dołączył(a): 22 czerwca 2011, o 09:58
Lokalizacja: Warszawa
Car: Toledo 1M, Laguna 3
Engine: BHE, M9R

Re: [1M] Montaż stacji 2 DIN

Postprzez moralez00 » 27 listopada 2017, o 20:36

Nie tyle uniknąć tylko z ceną ludzie przesadzają. Chcę zrobić samoróbkę ale na prawdę porządnie stąd pytanie o stelaż.

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
moralez00
Forumowicz
 
Posty: 104
Dołączył(a): 9 grudnia 2014, o 19:27
Lokalizacja: Uzbekistan
Car: Jakies
Engine: 1.0

[1M] Montaż stacji 2 DIN

Postprzez DzieX » 27 listopada 2017, o 20:44

moralez00 napisał(a):Nie tyle uniknąć tylko z ceną ludzie przesadzają.


DzieX napisał(a): Kolega właśnie chce uniknąć kosztownego zestawu


;)
SEAT Toledo R32 AWD DSG
facebook, forum
Avatar użytkownika
DzieX
Junior Admin
 
Posty: 2313
Dołączył(a): 22 czerwca 2011, o 09:58
Lokalizacja: Warszawa
Car: Toledo 1M, Laguna 3
Engine: BHE, M9R

Re: [1M] Montaż stacji 2 DIN

Postprzez moralez00 » 27 listopada 2017, o 21:18

DzieX napisał(a):
moralez00 napisał(a):Nie tyle uniknąć tylko z ceną ludzie przesadzają.


DzieX napisał(a): Kolega właśnie chce uniknąć kosztownego zestawu


;)
Oj tam oj tam. Szybko czytałem

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
moralez00
Forumowicz
 
Posty: 104
Dołączył(a): 9 grudnia 2014, o 19:27
Lokalizacja: Uzbekistan
Car: Jakies
Engine: 1.0

Re: [1M] Montaż stacji 2 DIN

Postprzez kackop » 22 października 2019, o 11:37

Widział ktoś gdzieś może taki tunel środkowy 2din? Ja szukam od jakiegoś czasu i nie mogę nigdzie znaleźć.
kackop
Świeżak
 
Posty: 6
Dołączył(a): 12 października 2017, o 14:48
Lokalizacja: Warszawa
Car: 1M
Engine: 2.3 AGZ

[1M] Montaż stacji 2 DIN

Postprzez DzieX » 23 października 2019, o 10:52

Widział. Rzadko spotykane. Ciężko kupić. Na fb głównie można znaleźć.
SEAT Toledo R32 AWD DSG
facebook, forum
Avatar użytkownika
DzieX
Junior Admin
 
Posty: 2313
Dołączył(a): 22 czerwca 2011, o 09:58
Lokalizacja: Warszawa
Car: Toledo 1M, Laguna 3
Engine: BHE, M9R

Poprzednia strona

Powrót do DIY

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron