Lark FreeBird 35.3

Wszystko o nawigacjach samochodowych.

Moderatorzy: remiq, Sony, CYRULIK, gurszczak, Roxon40

Postprzez pilina » 25 grudnia 2008, o 15:16

No i u mnie Mikołaj sypnął Larkiem. W związku z czym pytanko - jest jakaś maxymalna granica co do pojemności karty SD którą można tam wpiąć? Nigdzie się nie doczytałam na ten temat.
pilina
 

Postprzez Robo » 25 grudnia 2008, o 15:58

Ja wpakowałem 2gb i działa, gdzieś czytałem, że 8gb to jest max, ale nie wiem czy to prawda?
Moderacja jest wtedy, kiedy ja cenzuruję, a cenzura wtedy, kiedy mnie moderują.
Avatar użytkownika
Robo
Junior Admin
 
Posty: 416
Dołączył(a): 12 sierpnia 2008, o 13:49
Lokalizacja: Bydgoszcz
Car:
Engine:

Postprzez koti » 25 grudnia 2008, o 17:11

Ja też mam 2GB.
Seat Toledo II, 1.9 TDI 110 KM ASV, 2000r.
Avatar użytkownika
koti
Moderator
 
Posty: 1391
Dołączył(a): 4 sierpnia 2008, o 16:50
Lokalizacja: Lidzbark Warmiński
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI

Postprzez Tomek » 25 grudnia 2008, o 21:45

Ja w swoim mam 4GB
Tomek
Forumowicz
 
Posty: 248
Dołączył(a): 20 maja 2008, o 21:37
Lokalizacja: HAJNÓWKA
Car:
Engine:

Postprzez Tomas » 25 grudnia 2008, o 22:27

a powiedzcie mi, czy ktoś się próbował bawić plikami avi. Ja dopiero w sobotę kupię karciochę SD i zacznę się tym bawić. Na pierwszy rzut oka lark 43.0 chyba fajnie będzie je wyświetlał no ale zobaczymy w bojach. Na razie bez SD nic nie sprawdzę.
Jak mawiają daltoniści "Życie jest jak tęcza - raz czarne, raz białe" ;)
Avatar użytkownika
Tomas
Sponsor
 
Posty: 815
Dołączył(a): 10 lipca 2008, o 11:29
Lokalizacja: Olsztyn
Car:
Engine:

Postprzez Tomek » 26 grudnia 2008, o 15:38

Sprawdziłem dzisiaj i mozna ogladać filmy, szkoda tylko że mały ekran :-/
Tomek
Forumowicz
 
Posty: 248
Dołączył(a): 20 maja 2008, o 21:37
Lokalizacja: HAJNÓWKA
Car:
Engine:

Postprzez maniekmc » 27 grudnia 2008, o 16:55

U mnie tez filmy chodzą :D
[center]Obrazek[/center]
Avatar użytkownika
maniekmc
Forumowicz
 
Posty: 845
Dołączył(a): 19 maja 2008, o 15:02
Lokalizacja: Warszawa
Car:
Engine:

Postprzez Tomas » 27 grudnia 2008, o 18:07

Dzisiaj sobie kupiłem SD 4Gb i już automapa 5.0.5 działczy. Rzeczywiście jest o niebo lepsza niż mapamap. Zauważyłem też, że video i audio odtwarza, ale tylko WMA i WMV. Pewnie divx i mp3 to tylko po odblokowaniu i wgraniu kodeków. No ale do video i mp3 mogę sobie lapka pod zapalniczkę podłączyć, a nawi niech już zostanie tylko do map ;)
Jak mawiają daltoniści "Życie jest jak tęcza - raz czarne, raz białe" ;)
Avatar użytkownika
Tomas
Sponsor
 
Posty: 815
Dołączył(a): 10 lipca 2008, o 11:29
Lokalizacja: Olsztyn
Car:
Engine:

Postprzez pilina » 29 grudnia 2008, o 12:05

poszukuję map europy do AM5.1.1. bo to co do tej pory naściągałam pod hasłem Automapa + Europa okazało się zwyczajną ściemą i mają tylko mapę Polski... ktoś ma dobrego linka?
pilina
 

Postprzez maniekmc » 29 grudnia 2008, o 15:35

Może tu: http://www.my-navia.pl
A tak na marginesie wklej sobie mapy europy ze starszej wersji AM
[center]Obrazek[/center]
Avatar użytkownika
maniekmc
Forumowicz
 
Posty: 845
Dołączył(a): 19 maja 2008, o 15:02
Lokalizacja: Warszawa
Car:
Engine:

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do GPS

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron