[1M] Radio Brisa - podłączenie, kodowanie

Wszystko o waszym audio w samochodzie.

Moderatorzy: remiq, Sony, CYRULIK, gurszczak, Roxon40

Postprzez Roxon40 » 30 stycznia 2015, o 16:52

Naciskasz 1 potem naciskasz tak dlugo przycisk 2 az uzyskasz 4 potem naciskasz przycisk 3 na radiu az uzyskasz 7 i pozniej przycisk 4 az uzyskasz 1. I to powinno dzialac.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
:one: Jest 154,5 KM i 339,7Nm :582:
:diabelek: EcuProject :diabelek:
Avatar użytkownika
Roxon40
Moderator
 
Posty: 4158
Dołączył(a): 14 listopada 2009, o 23:37
Lokalizacja: Zabrze
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI ASV+

Postprzez sprat » 2 lutego 2015, o 09:33

Dzięki!
Obrazek
sprat
Forumowicz
 
Posty: 132
Dołączył(a): 11 marca 2014, o 13:08
Lokalizacja: Zgierz/Zamość
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI ASV

Poprzednia strona

Powrót do Car Audio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron