[1M] Kod w radiu Aura

Wszystko o waszym audio w samochodzie.

Moderatorzy: remiq, Sony, CYRULIK, gurszczak, Roxon40

Postprzez donki10 » 16 marca 2012, o 21:18

marc27, jak to zrobiłeś ? :)
donki10
Forumowicz
 
Posty: 83
Dołączył(a): 3 lutego 2012, o 15:31
Lokalizacja: Radziejów / Żory
Car:
Engine:

Postprzez szymekgd » 16 marca 2012, o 22:21

Zapewne czytajac instrukcje ;)
szymekgd
Sponsor
 
Posty: 4280
Dołączył(a): 27 lipca 2010, o 14:22
Lokalizacja: Gdynia
Car:
Engine:

Postprzez donki10 » 17 marca 2012, o 13:28

zapewne trzeba ją mieć :P
a jechać do ASO 70km. po darmową instrukcje nie pali mi się :D
donki10
Forumowicz
 
Posty: 83
Dołączył(a): 3 lutego 2012, o 15:31
Lokalizacja: Radziejów / Żory
Car:
Engine:

Postprzez szymekgd » 17 marca 2012, o 15:18

Poszukaj na forum, niedawno ja widzialem ;)
szymekgd
Sponsor
 
Posty: 4280
Dołączył(a): 27 lipca 2010, o 14:22
Lokalizacja: Gdynia
Car:
Engine:

Postprzez Wrobel » 17 marca 2012, o 18:39

Kupiłem tolka i jeżdżę bez radia.
Wczoraj udało mi się zdobyć kluczyki do wyciągnięcia radia, myślałem że będzie naklejka na obudowie. Były trzy małe i tam jakieś numerki 4cyfrowe, niestety żaden nie wchodzi.
Dowiadywałem się u elektronika to chce 50zł za rozkodowanie kaseciaka.
Jest możliwość rozkodowania samemu? Numer seryjny radia to SEZ2Z6X1250801
Avatar użytkownika
Wrobel
Forumowicz
 
Posty: 107
Dołączył(a): 15 stycznia 2012, o 14:29
Lokalizacja: Międzyrzec Podlaski
Car:
Engine:

Postprzez Sony » 17 marca 2012, o 23:45

donki10, na forum jest mnóstwo rzeczy, wystarczy wykazać trochę inwencji i poszukać: viewtopic.php?t=598
Pakiet TS on board : )
Obrazek
Avatar użytkownika
Sony
Junior Admin
 
Posty: 6705
Dołączył(a): 20 stycznia 2009, o 21:09
Lokalizacja: Piotrków Tryb.
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI ASV

Postprzez ronnie » 10 czerwca 2013, o 14:26

Witam! Wyjmowałem bezpieczniki, po czym oczywiście musiałem wpisac kod do Aury... Przypadkiem wpisałem zły. Teraz wyskakuje mi komunikat SAFE 2 i za nic nie mogę znaleźć opcji by ten kod poprawny już wpisać. Moje pytanie, to jak wpisać kod po jednokrotnym wpisaniu błędnego?
ronnie
Forumowicz
 
Posty: 19
Dołączył(a): 21 marca 2013, o 12:24
Lokalizacja: Łęczyca
Car:
Engine:

Postprzez lucassiuss » 10 czerwca 2013, o 14:28

odłącz zasilanie na jakiś czas i później powinna być następna próba
[url=http://www.toledoclubpolska.pl/viewtopic.php?t=4955&start=0[IMG]lucassiuss Toledo 1.9TDI ASV[/url]
Avatar użytkownika
lucassiuss
Forumowicz
 
Posty: 475
Dołączył(a): 12 czerwca 2011, o 13:17
Lokalizacja: Smardzewice
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI ASV

Postprzez Danielek. » 10 czerwca 2013, o 16:54

ronnie, Włącz radio jak się wyświetla ten napis to zostaw włączone radio i zajmij się czymś przez ok 30-60 min po czym wróć wpisać właściwy kod ;-)
Avatar użytkownika
Danielek.
Forumowicz
 
Posty: 1853
Dołączył(a): 11 kwietnia 2011, o 21:34
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9

Kod w radiu Aura

Postprzez rprzemko » 15 lipca 2015, o 19:52

Odgrzeje kotleta. Czy zna ktoś uniwersalny kod do radia SEAT AURA CD po którym odblokowuje się radio?
Avatar użytkownika
rprzemko
Forumowicz
 
Posty: 26
Dołączył(a): 15 kwietnia 2010, o 12:46
Lokalizacja: Szczecin
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.6 16V BCB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Car Audio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron