[1M] Wiązka przewodów idąca do bagażnika

Wszystko o elektryce w aucie

Moderatorzy: Sony, CYRULIK, remiq, gurszczak, Roxon40

Postprzez _carlos- » 20 marca 2014, o 20:01

Pochwal się ile płaciłeś?
Avatar użytkownika
_carlos-
Sponsor
 
Posty: 456
Dołączył(a): 22 kwietnia 2011, o 23:32
Lokalizacja: Zabrze
Car: SEAT TOLEDO 1M
Engine: 1,9 TDI ALH

Postprzez neostar » 20 marca 2014, o 20:36

A ja dla odmiany wyciągnąłem całę wiązkę, wywaliłem wszystkie przewody, kupiłem 2mb przewodu 7x0,4mm^2 + chyba 2 żyły 1,5mm^2 i zrobiłem całą na nowo. Koszt ok 10zł ;]
Moja furmanka: viewtopic.php?t=3451

8-)
Avatar użytkownika
neostar
Sponsor
 
Posty: 189
Dołączył(a): 30 kwietnia 2010, o 20:34
Lokalizacja: Okolice Płocka (WPL)
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.6

Postprzez _carlos- » 20 marca 2014, o 21:09

A co z pinami we wtyczkach?
Avatar użytkownika
_carlos-
Sponsor
 
Posty: 456
Dołączył(a): 22 kwietnia 2011, o 23:32
Lokalizacja: Zabrze
Car: SEAT TOLEDO 1M
Engine: 1,9 TDI ALH

Postprzez neostar » 21 marca 2014, o 00:12

Zostały stare.
Moja furmanka: viewtopic.php?t=3451

8-)
Avatar użytkownika
neostar
Sponsor
 
Posty: 189
Dołączył(a): 30 kwietnia 2010, o 20:34
Lokalizacja: Okolice Płocka (WPL)
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.6

Postprzez _carlos- » 21 marca 2014, o 00:17

To jak je łączyłeś?
Avatar użytkownika
_carlos-
Sponsor
 
Posty: 456
Dołączył(a): 22 kwietnia 2011, o 23:32
Lokalizacja: Zabrze
Car: SEAT TOLEDO 1M
Engine: 1,9 TDI ALH

Postprzez neostar » 21 marca 2014, o 13:18

Odcinając stare kable zostawiłem kostki z kawałkami przewodów, lutowałem nowe, na to koszulki termokurczliwe i cała wiązka owinięta parcianką.
Moja furmanka: viewtopic.php?t=3451

8-)
Avatar użytkownika
neostar
Sponsor
 
Posty: 189
Dołączył(a): 30 kwietnia 2010, o 20:34
Lokalizacja: Okolice Płocka (WPL)
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.6

Postprzez Sony » 27 marca 2014, o 11:09

Pochwal się ile płaciłeś?

Pewnie 250-300zł poooszło ;)
Pakiet TS on board : )
Obrazek
Avatar użytkownika
Sony
Junior Admin
 
Posty: 6797
Dołączył(a): 20 stycznia 2009, o 21:09
Lokalizacja: Piotrków Tryb.
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI ASV++

Postprzez bartek » 27 marca 2014, o 14:14

Sony, Czego się nie robi dla swojej seacinki :-P
RB Auto - warsztat samochodowy
Olsztyn, Kołobrzeska 50
www.rbauto.eu
Zapraszamy
Avatar użytkownika
bartek
Sponsor
 
Posty: 2115
Dołączył(a): 4 listopada 2008, o 22:12
Lokalizacja: Olsztyn
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI

Postprzez Szymek08 » 27 marca 2014, o 20:30

dużo można zrobić dla Tolusia ;-)
Szymek08
Forumowicz
 
Posty: 1687
Dołączył(a): 22 sierpnia 2009, o 17:18
Lokalizacja: Piła
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI AHF+

Re:

Postprzez _carlos- » 23 lutego 2018, o 08:37

bartek napisał(a):Ja zamówiłem nową z ASO - na parę lat spokój ;-)

masz nr czesci ?
Tez bym chcial zamowic, bo moja naprawialem juz pare razy i problem powraca.
Avatar użytkownika
_carlos-
Sponsor
 
Posty: 456
Dołączył(a): 22 kwietnia 2011, o 23:32
Lokalizacja: Zabrze
Car: SEAT TOLEDO 1M
Engine: 1,9 TDI ALH

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Elektryka

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron