[1M] Komputer pokładowy

Wszystko o elektryce w aucie

Moderatorzy: Sony, CYRULIK, remiq, gurszczak, Roxon40

Re: [1M] Komputer pokładowy

Postprzez krakowianin34 » 28 stycznia 2016, o 15:14

Ok ,pstryknknąłem zdjęcia ale nie wiem jak tu wrzucić
czy ktoś co się w tym orientuje może podać mailla ? to wysłałbym ze swojego dwa zdjecia jak to wygląda
pzdr
krakowianin34
Świeżak
 
Posty: 7
Dołączył(a): 28 stycznia 2016, o 13:39
Lokalizacja: kraków
Car: seat toledo 2
Engine: 1,9 tdi

[1M] Komputer pokładowy

Postprzez irocket » 28 stycznia 2016, o 18:09

Wrzuć zdjęcia na jakiś hosting (imgur.com, xomf.com itp) i daj link
Obrazek
Avatar użytkownika
irocket
Sponsor
 
Posty: 1068
Dołączył(a): 3 sierpnia 2013, o 12:46
Lokalizacja: Rzeszów / Krosno
Car: Seat Toledo 1L
Engine: 1.9TDi 1Z

[1M] Komputer pokładowy

Postprzez krakowianin34 » 29 stycznia 2016, o 14:58

witam
prosze chyba mi sie udalo ;)

http://xomf.com/rcwkw

http://xomf.com/vvlnf

pozdrawiam
krakowianin34
Świeżak
 
Posty: 7
Dołączył(a): 28 stycznia 2016, o 13:39
Lokalizacja: kraków
Car: seat toledo 2
Engine: 1,9 tdi

[1M] Komputer pokładowy

Postprzez vwir » 29 stycznia 2016, o 15:51

Lewa manetka jest od tempomatu. Podeślij zdjęcie prawej.
Avatar użytkownika
vwir
Sponsor
 
Posty: 2818
Dołączył(a): 20 listopada 2009, o 10:58
Lokalizacja: okolice Krosna
Car: DS5, Leaf
Engine: 2.0HDI, EE

[1M] Komputer pokładowy

Postprzez krakowianin34 » 29 stycznia 2016, o 15:56

czyli nie bedzie
bo w prawej jest tylko sprzyskiwanie szyby oraz ustawianie predkosci wycieraczek :(
szkoda :(
krakowianin34
Świeżak
 
Posty: 7
Dołączył(a): 28 stycznia 2016, o 13:39
Lokalizacja: kraków
Car: seat toledo 2
Engine: 1,9 tdi

[1M] Komputer pokładowy

Postprzez DzieX » 29 stycznia 2016, o 19:54

Dodatkowych fotek nie trzeba - po wyświetlaczu na liczniku widać, że to wersja bez kompa (dwuliniowy z lewej strony).
Seat Toledo r32 4wd DSG
facebook, forum
Avatar użytkownika
DzieX
Junior Admin
 
Posty: 2228
Dołączył(a): 22 czerwca 2011, o 09:58
Lokalizacja: Warszawa
Car: Toledo 1M, Laguna 3
Engine: AGZ, M9R

Re: [1M] Komputer pokładowy

Postprzez krakowianin34 » 29 stycznia 2016, o 22:48

Sorry ze pytalem, bo w sumie wystarczylo sie pobawic tym i bym wiedzial, ale po prostu to mi w aucie nie dziala czyli manetka po lewej stronie . Nie mam mozliwosci zresetowania np ilosci przejechanych km ani nic . Czy mozecie napisac co takiego szukac do wymiany aby dzialalo ,tzn jak to sie fachowo nazywa
pzdr
krakowianin34
Świeżak
 
Posty: 7
Dołączył(a): 28 stycznia 2016, o 13:39
Lokalizacja: kraków
Car: seat toledo 2
Engine: 1,9 tdi

[1M] Komputer pokładowy

Postprzez DzieX » 29 stycznia 2016, o 23:10

Wystarczy przytrzymać ten przycisk w liczniku i się zresetuje. Prawo lewo ustawia się godzinę.
Seat Toledo r32 4wd DSG
facebook, forum
Avatar użytkownika
DzieX
Junior Admin
 
Posty: 2228
Dołączył(a): 22 czerwca 2011, o 09:58
Lokalizacja: Warszawa
Car: Toledo 1M, Laguna 3
Engine: AGZ, M9R

[1M] Komputer pokładowy

Postprzez Sony » 29 stycznia 2016, o 23:54

krakowianin34, polecam zapoznać się z instrukcją obsługi auta - KLIK :)
Pakiet TS on board : )
Obrazek
Avatar użytkownika
Sony
Junior Admin
 
Posty: 6784
Dołączył(a): 20 stycznia 2009, o 21:09
Lokalizacja: Piotrków Tryb.
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI ASV+

[1M] Komputer pokładowy

Postprzez tomczas » 8 lutego 2016, o 18:28

zatankowałem ponad połowe baku 30l, a komputer pokazuje że mogę przejechać tylko 300km. normalnie powinno być ok. 600km - spalanie mam w normie. co się mogło stać?
tomczas
Forumowicz
 
Posty: 45
Dołączył(a): 11 stycznia 2013, o 23:19
Lokalizacja: Opole
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Elektryka

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

cron