[1M] Tempomat

Wszystko o elektryce w aucie

Moderatorzy: remiq, Sony, CYRULIK, gurszczak, Roxon40

[1M] Tempomat

Postprzez adi-wawa » 31 grudnia 2009, o 14:04

witam wszystkich zainteresowanych.
posiadam toledo 1.9tdi 2001r mam tempomat dziala on bezawaryjnie ale czy przy wlaczeniu go na desce powinna palic sie jakas kontrolka??
Ostatnio edytowano 2 lutego 2010, o 10:18 przez adi-wawa, łącznie edytowano 2 razy
adi-wawa
 

Postprzez SZUBAR » 31 grudnia 2009, o 14:22

Z tego co wiem nie ma kontrolki od tempomatu.
SZUBAR
Avatar użytkownika
SZUBAR
Forumowicz
 
Posty: 272
Dołączył(a): 19 grudnia 2009, o 16:25
Lokalizacja: KRAKÓW
Car:
Engine:

Postprzez dominik » 31 grudnia 2009, o 15:47

ja tez mam tempomat i nie mam kontrolki. W instrukcji obsługi tez nie widzialem nigdzie takiej kontrolki ;]
Avatar użytkownika
dominik
Sponsor
 
Posty: 1167
Dołączył(a): 4 czerwca 2009, o 21:35
Lokalizacja: Kraków
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI

Postprzez Roxon40 » 31 grudnia 2009, o 17:30

U mnie jest dokładany i też nie mam kontrolki :)
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
:one: Jest 154,5 KM i 339,7Nm :582:
:diabelek: EcuProject :diabelek:
Avatar użytkownika
Roxon40
Moderator
 
Posty: 4139
Dołączył(a): 14 listopada 2009, o 23:37
Lokalizacja: Zabrze
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI ASV+

Postprzez adi-wawa » 1 stycznia 2010, o 14:20

widac moze zapomnieli taka kontrolke dodac ;-) heh ;-)
adi-wawa
 

Postprzez peter174 » 1 stycznia 2010, o 17:25

mama fabryczny tempomat i zadnej kontrolki do niego nie ma ... wiec TTTM
[center][you] jeżeli szukasz jakiejś instrukcji o swoim Seacie to[/center]
[center]Obrazek[/center]
Avatar użytkownika
peter174
Moderator
 
Posty: 633
Dołączył(a): 1 sierpnia 2008, o 13:24
Lokalizacja: Białystok
Car: Seat Toledo 1M
Engine: 1.9 TDI ASZ

Postprzez dzwonek17 » 2 stycznia 2010, o 14:32

u mnie także nie ma kontrolki ;-)
dzwonek17
Forumowicz
 
Posty: 40
Dołączył(a): 17 maja 2009, o 11:29
Lokalizacja: lidzbark
Car:
Engine:

Postprzez Lucas » 2 stycznia 2010, o 17:52

U mnie również, tak więc : NIE MA KONTROLKI OD TEMPOMATU 8-)
Avatar użytkownika
Lucas
Forumowicz
 
Posty: 1362
Dołączył(a): 5 lipca 2009, o 23:54
Lokalizacja: Warszawa
Car: inne
Engine: inny

Postprzez Joe*Quarry » 4 stycznia 2010, o 20:22

potwierdzam ja też nie mam żadnej kontrolki
Joe*Quarry
Forumowicz
 
Posty: 176
Dołączył(a): 12 listopada 2009, o 23:53
Lokalizacja: Częstochowa
Car:
Engine:

Postprzez WOLF69 » 4 stycznia 2010, o 23:35

U mnie terz nic nie ma i sie z tego ciesze :-D Nic mnie nie straszy ;-)
http://www.5fantastic.pl/mojepliki Dokumenty-Motoryzacja

Moj Tolek viewtopic.php?t=1289

OSTATNI TEST SZYBKOSCI (20/07/12) NA TRASIE - 210 KM/H
Avatar użytkownika
WOLF69
Forumowicz
 
Posty: 368
Dołączył(a): 23 maja 2009, o 09:55
Lokalizacja: Ryde I.O.W. UK
Car:
Engine:

Następna strona

Powrót do Elektryka

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron