[5P] Tempomat

Wszystko o elektryce w aucie

Moderatorzy: Sony, CYRULIK, remiq, gurszczak, Roxon40

[5P] Tempomat

Postprzez petec » 16 lipca 2019, o 10:14

No więc ja spytam ponownie bo nie padła odpowiedź (dla 5P) - potrzebna jest ta wiązka czy nie? wystarczy sama manetka?
Majster co sprzedaje na allegro poprosił o VIN, i stwierdził że mam tempo na fabrycznym wyposażeniu. A zdecydowanie nie mam...
petec
Świeżak
 
Posty: 4
Dołączył(a): 16 lipca 2019, o 08:32
Lokalizacja: Dolny Śląsk
Car: Toledo 3
Engine: 1.6

[5P] Tempomat

Postprzez DzieX » 16 lipca 2019, o 11:25

Zdejmij odsłony kolumny i zobacz czy masz wtyczkę.
SEAT Toledo R32 AWD DSG
facebook, forum
Avatar użytkownika
DzieX
Junior Admin
 
Posty: 2306
Dołączył(a): 22 czerwca 2011, o 09:58
Lokalizacja: Warszawa
Car: Toledo 1M, Laguna 3
Engine: BHE, M9R

Re: [5P] Tempomat

Postprzez petec » 16 lipca 2019, o 11:53

czyli powinna być jakaś taśma kończąca się gniazdem na wysokości manetki?
petec
Świeżak
 
Posty: 4
Dołączył(a): 16 lipca 2019, o 08:32
Lokalizacja: Dolny Śląsk
Car: Toledo 3
Engine: 1.6

Poprzednia strona

Powrót do Elektryka

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron